Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kdy už bude konečně ta 3. světová?

Zde si můžete zkrátit dlouhé chvíle čekání na třetí světovou válku tímto příjemným čtením ke kafíčku. Podle různých předních analytiků jsou všechny předpoklady k 3. světové válce takřka splněny. Máme ekonomické potíže, náboženská nesnášenlivost je vyšponovaná na maximum a o slovo se hlásí nové požadavky velmocí na teritoriální přeuspořádaní. 

„Vidím Žluté bojovníky a Rudé bojovníky, jak postupují proti zbytku světa. Evropa bude zcela potažena žlutou mlhou, která bude hubit dobytek na polích. Ty země, které začaly válku, zahynou v hrozném ohni.“ (hraběnka Francesca de Billiante, 1935)

2000 LET STARÉ INDIÁNSKÉ VĚŠTBY 
V severovýchodní části Arizony v USA leží indiánská rezervace kmene Hopi. Jako všichni domorodí obyvatelé Ameriky i oni dnes žijí běžným konzumním životem, ale vlastní jedno proroctví, které si předávají už celá staletí z generace na generaci. Potíž je v tom, že psaný projev považují za smrt myšlenky a proto si věštby z dávných časů předávají výhradně ústním podáním. Myšlenka sice neumře, ale její původnost je už jen velmi těžko „dohledatelná“. Naštěstí koncept proroctví je vyrytý do skály.

„Plán cesty“ není turistický průvodce
Pokud navštívíte Oraibi, indiánskou vesnici kmene Hopi a budete chtít znát plán cesty, nečekejte, že vás Indiáni budou nějak navigovat k nejbližší pumpě. Ve skále tam mají vyryté tajemné obrazce, kterým Hopiové říkají Plán cesty. Je to velmi ceněná relikvie stará přes 2000 let. Přesnější výzkum nelze provést, protože si indiáni tento kousek skály velice bedlivě střeží. Vyluštit tyto obrazce se podaří až americkému specialistovi na indiánské znaky Douglasi LaVan Martineau (1932-2000), který v rezervaci vyrůstal. Jedná se o základní instrukce pro život a varování, pokud se nebudete řídit zákony Velkého ducha.

Dvě světové války jsou jen slabá předehra
„Země se bude kolébat sem a tam. Bílý člověk bude válčit s lidmi v ostatních zemích, kteří jako první ovládli světlo. Bude mnoho sloupů kouře a ohně...“ Podle proroctví je už lidstvo celkem dvakrát vyhubeno a vždy si za to může samo. Neodvratně prý spějeme ke konci čtvrtého světa. Na rytině na skále jsou vidět i události, které otřásly naší Zemí. Jsou to zřejmě obě světové války v minulém století. Podle Indiánů to ovšem ještě nic neznamená. Tyto války jsou jen předehrou, v lepším případě varováním před třetím otřesem, který ukončí náš čtvrtý svět.

Modrá hvězda na nebi a bude šmytec 
Kdy má přijít závěrečná válečná katastrofa a konec naší civilizace? Podle rytiny na skále smrtící peklo vypukne někdy kolem roku 2000. Už bychom si snad mohli oddechnout, že je po všem a nic nestane. Jenže je tady ještě jedna podmínka, která nás vžene do náručí apokalypsy. Světová válka údajně vypukne, až lidé postaví velký dům na nebesích. Má jít o „Modrou hvězdu“. Je to mezinárodní vesmírná stanice, protiatomový deštník v rámci programu hvězdných válek, nebo něco úplně jiného? Koneckonců u 2000 let staré věštby 10 let nemusí hrát takovou roli.

NEŘÍKÁM TAK ANI TAK, ALE NA MÁ SLOVA DOJDE
„Mladý lev přemůže lva staršího na bitevním poli v jediné srážce, přes zlatou klec mu probodne oči, ze dvou ran jedna bude, poté zhyne krutou smrtí.“ Toto je 35. čtyřverší, které přináší prorokovi Nostradamovi (1503 – 1566) slávu a publicitu. Při turnaji stojí proti sobě dva rytíři. Mladý hrabě Montgomery s erbem lva proti francouzskému králi Jindřichu II.(1519 – 1559), rovněž se lvem v erbu. Koně se proti sobě rozjíždějí a dřevec hraběte projde hledím do králova oka. Ten po několika dnech ve velkých bolestech umírá.

Lékař v královských službách
Nostradamus pochází rodiny konvertovaných Židů a je uznávaným lékařem. Po smrti své ženy a dvou dětí, při jedné z morových epidemií, se začíná věnovat studiu moru a sepisuje hygienická pravidla, která v rámci prevence mohou podstatně snížit rizika nákazy. Po předpovědi smrti krále Jindřicha II. je povolán k francouzskému dvoru, kde se stává osobním lékařem Karla IX. (1550 – 1574). Od roku 1555 publikuje své zašifrované verše, které se až interpretací různých jednotlivců a skupin stávají konkrétními proroctvími. Podle jedné skupiny vykladačů nás čeká i třetí světová válka.

Válku začne provokace
Válka podle Nostradama začne na konci roku 2010 nebo na počátku roku 2011. Hlavní úder bude namířen proti národům Velké Británie (myšleno i USA). Příčinou této světové války bude prý vzájemné nepřekonatelné nepřátelství mezi muslimy a křesťany. Záminkou se stane zničení Kaaby – nejsvatějším místem islámu uprostřed velké mešity Masdžid al-Haram v Mekce. Muslimové budou vraždit křesťany v masovém měřítku až sám papež vyzve ke křížovému výpravě proti nevěřícím.

Rusko vytvoří pakt s muslimy
Severní polokoule bude v troskách. Rusko uzavře spojenectví s muslimskými státy a Evropa bude jedno obrovské bojiště. Budou použity zbraně, které ovlivní počasí (klimatické zbraně?) a polovina obyvatel Země vymře. Vlivem bakteriologických zbraní bude Evropa téměř vylidněna. V Římě a Paříži budou pochodovat egyptská a turecká vojska. Válka skončí roku 2015 a lidé, kteří stačili utéct do hor nebo do vzdálených zemí se budou vracet. Jenže rozsáhlé oblasti budou neobyvatelné a propukne barbarský boj o půdu a nové hranice. Všude bude vládnout islám a židé i křesťané konvertují k novému společnému náboženství.

I mistr Nostradamus se občas utne
Nostradamus, nebo lépe jeho interpreti, se s popisováním pohrom z jeho veršů nemažou v žádné době. Ohánějí se událostmi, které se už staly přesně podle Nostradama. Vyhlášení nezávislosti ve Spojených státech, dobytí Bastily, nástup a pád Hitlera, vražda J.F. Kennedyho atd. Pro ty, kteří se teď klepou hrůzou mám i dobrou zprávu. Nostradamus předpovídá Kateřině Medicejské, že její syn Karel IX. bude vládnout velmi dlouho a dožije se nejméně 90 let. Co si o Nostradamovi asi matka krále myslí, když Karel IX. umírá ve 24 letech? A takových přehmatů má královský lékař několik. Tedy není vyloučeno, že i třetí světová válka bude až o dva roky později, než ji předpověděl. Nutno podoknout, že Nostradamus byl především lékař a proroctví dělal jen na „vedlejšák“. 

SLEPÁ BULHARKA PŘEDPOVĚDĚLA SMRT DIANY
„Zanechte hádek a milujte se“, zašeptá Vangelia Pandova Guštěrova (1911 – 1996) na podzim roku 1996 a jsou to její poslední slova. O několik dní později se na jejím pohřbu sejde tisíce lidí, aby jí dali své sbohem. Rolníci na vozech tažených koňmi, novodobí bulharští podnikatelé v limuzínách, politici současní, i ti minulí, umělci i obyčejní lidé. Odchází prorok a zanechává po sobě zprávu o budoucnosti světa. Poslední dny Vangy jsou ve znamení nesmírné únavy, nemoci a pocitu ublížení. Ne, každý její věštby chápe správně. Pro mnohé je jen šarlatánkou ve službách komunistické tajné bezpečnosti Bulharska a nástrojem k ovládání „lidu“ v rukou předsedy Státní rady Todora Živkova (1911 – 1998).

V bouři přijde o zrak
Dvanáctiletá Vangelia pomáhá otci na poli. Blíží se bouřka a je nutné uklidit seno do stodoly. Otec jede napřed s naloženou fůrou a jeho dcera sama shrabává poslední zbytky. Náhle se zvedne vítr a oblohu sevřou těžké, černé mraky. Přestože jsou 2 hodiny po poledni, je tma jako v noci. Dvanáctiletá holčička zápasí s větrem a přicházejícím deštěm. Uhodí první blesky a po nich začne doslova blesková smršť. Lidé ve městě Strumica v Makedonii dodnes říkají, že takovou bouřku jako v roce 1923 nikdy předtím ani potom neviděli. Zoufalý otec utíká na pole za Vangelií, ale nemůže ji najít. Teprve večer po bouřce ji spatří sousedé na kraji lesa. Když k ní přijdou, zjistí, že dvanáctiletá dívenka přišla v bouřce o zrak.

Zjeví se rytíř na koni
Slepá Vangelia nemá jednoduchý život. V 28 letech dostává zápal pohrudnice a téměř rok zápasí se smrtí. O dva roky později se u ní poprvé projeví nové schopnosti. Prý se jí zjeví rytíř na koni, který je oděn do zlatého brnění. Je velmi urostlý, jeho blond hříva mu vlaje ve větru a kolem sebe vyzařuje jasné světlo. Před domem ve Strumici sesedne z koně a vejde chodbou do světnice k třicetileté Vangelii. „Mnoho lidi bude zabito a ty budeš předpovídat děje, které se stanou živým i mrtvým. Já ti budu vše našeptávat!“ Od té doby nevidomá věštkyně ví, kdo umře a kdo se vrátí z války živý a zanedlouho její pověst překračuje místo rodiště.

Povodně ve městě Kursk
„Kursk bude pod vodou a celý svět nad tím bude truchlit“, řekne věštkyně už přezdívaná jako baba Vanga a dodává, že to bude buď v roce 1999 anebo 2000. Ale stoprocentně se to stane v srpnu. Toto proroctví je z roku 1980 a obyvatelé městečka Kursk, které leží ve středním Rusku daleko od moře, se této věštbě smějí. Smích je přejde, stejně jako celé Rusko, když se 12. srpna 2000 potopí ponorka Kursk s celou svou posádkou a nikdo katastrofu nepřežije. Celý svět pak s dojetím sleduje tiskovou konferenci ruské admirality, kde rozzlobené a zoufalé matky křičí na generály, že nepodnikli včas záchrannou akci.

Evropu ovládnou Arabové
Co se týká předpovědí o 3. světové válce má Vanga, bohužel pro nás, dost přesnou představu. Začne v příštím roce a skončí v 2014. Pak následuje proroctví o Evropě bez lidí, kterou budou ještě v tomto století okupovat islámské země. Když se podíváme na věštby slepé Vangelie, musíme objektivně připustit 80 procentní úspěšnost. Kromě Kursku předpovídá bezpečně datum Stalinovy smrti (1953), rozpad SSSR (1991), smrt princezny Diany (1997) i napadení Gruzie Ruskem v Jižní Osetii (2008). 

KONTAKTUJÍ HO MIMOZEMŠŤANÉ?
V pěti letech kontaktuje Meiera první mimozemšťan. Jde o humanoida (podobný člověku), který pochází ze souhvězdí Plejád a říká si Sfath. Píše se rok 1942 a několik týdnů před tímto kontaktem pozoruje chlapec Eduard Albert Meier (*1937) společně se svým otcem neidentifikovatelný létající objekt (UFO) na obloze ve Švýcarsku, kde se narodil. Telepatické dialogy se Sfathem trvají až do roku 1953. Pak zřejmě Plejáďan umírá a Meier pokračuje v mimosmyslové konverzaci s ženou Asket a pak se Sfathovou vnučkou Semjase. Jména to jsou pěkná, cizokrajná. Až je zarážející, že své vlastní děti Meier pojmenoval zcela normálně. Jeho dcera má jméno Gilgamesha a synové se jmenují Atlantis-Sokrates a Methusalem.

Meier je duchovní kovboj
Eduard Albert je schopen zvládnout jen 6 tříd základní školy. Prý je to proto, že ho bytost Sfath zasvěcuje do specifického učení a pro běžné školní učivo se už v jeho hlavě nenajde dost místa. Také rozhovory s Plejáďany mohou za problémy s chováním. Je umístěn do výchovných ústavů, odkud ovšem několikrát uteče. Prý proto, aby mohl v klidu meditovat. V mládí mu zřejmě jeho duchovní vůdci poradí, aby vstoupil do cizinecké legie a vzápětí mu doporučí dezertovat. Procestuje 42 zemí, prochází stovkou různých zaměstnání a desítkami náboženských hnutí. Při autobusové nehodě v Turecku přijde o svou levou ruku a dává si jméno Billy po hrdinovi Divokého západu Billy the Kidovi (1859 – 1881), který podle legendy zabil 21 lidí. V roce 1975 založí Figu.

Figu vesmírnou
FIGU (Svobodný zájmový spolek pro duchovní vědy a ufologická studia) je nezisková organizace, která komunikuje s Plejáďany. V rámci boje proti přemnožení lidstva propagují přirozené potraty do 21. týdne těhotenství, sterilizaci a antikoncepci. Lidé jsou podle jejich představ geneticky zmanipulovaní potomci Vesmířanů a opice pak mutanti vzniklí sexuálním spojením lidí se zvířaty. Jsou proti trestu smrti a pro zločince navrhují doživotní exil. Zřejmě na nějaké hodně vzdálené hvězdokupě. V roce 1987 je tomuto spolku představeno tzv. Henochovo proroctví. Týká se naší civilizace v novém tisíciletí a hlavně 3. světové války. 

Henochovo proroctví
Billymu Meierovi předává vesmírná bytost jménem Quetzal (čti Kecal) při 215. kontaktu, poselství Henochova proroctví. Podle těchto věšteb k třetí světové válce dojde za několika podmínek. Francie začne válečný konflikt se Španělskem, ostatní evropské země bude ničit občanská válka a povstání proti necitlivým regulacím Evropské unie. Rusko po své občanské válce napadne Švédsko a nakonec celou Skandinávii. Později vpadne Rusko do Iránu a Turecka. Čína zaútočí na Indii. Poslední kapkou bude ruská ofenzíva do Kanady a Aljašku, čímž vznikne Rusko-americká válka a použijí se jaderné, chemické, bakteriologické a ve vesmíru i laserové zbraně. Do této mely Arabové vtrhnou do Evropy a dostanou se až do Velké Británie. 

Papež se nesmí přestěhovat!
Po válce budou následovat hladomory, epidemie a přírodní katastrofy. Dost špatné vyhlídky. A kdy se to má stát? Vesmířané prý Meierovi doporučili, aby přesné datum vzniku 3. světové války nezveřejnil. Ale Meier nám přece nějaké vodítko dává. Bude to v době až 4 světoví vůdci umřou do sedmi dnů po sobě a papež už nebude sídlit v Římě. Pro úplnost musíme říct, že mu vychází předpověď,kterou zveřejní v roce 1995. rozšíření eboly, SARS a nemoci „šílených krav“. Také předpovídá válku v Iráku a následné zvýšení islámského terorismu. Tady musím poznamenat, že se to sice stalo, ale v opačném pořadí.

V proroctvích z různých časových úseků a míst se dozvídáme, že válka vypukne na počátku následujícího desetiletí. Proč končí mayský kalendář rokem 2012? Proč nás podle starých Egypťanů má zničit oheň ze souhvězdí Lva? S rozvojem psychiatrie věšteb neubývá, jen se lépe diagnostikují.


Autor: Marcel Bystroň | středa 4.2.2009 8:34 | karma článku: 26,27 | přečteno: 10329x
  • Další články autora

Marcel Bystroň

Největší diamantová loupež

16. února 2003 pětičlenný tým lupičů vyloupí trezory v Diamond Center v Antverpách a odnesou si lup v hodnotě 100 milionů dolarů.

4.1.2010 v 10:13 | Karma: 17,98 | Přečteno: 4480x | Diskuse| Společnost

Marcel Bystroň

Za vším hledej teroristu

Ulice milionového města Toulouse zejí prázdnotou. Je půl desáté ráno 21. září 2001 a před deseti minutami otřásla městem silná exploze. Obyvatelé města mají ještě v živé paměti televizní záběry, na nichž takřka v přímém přenosu sledovali teroristický útok na newyorské věže. Obavy jsou na místě, protože výbuch pochází z areálu továrny AZN, kde se vyrábí umělá hnojiva. Dva komíny této chemičky se poroučejí k zemi, obchody v okolí továrny jsou zdemolovány a kvůli narušené statice je evakuována i místní škola. Telefonní spojení nefunguje.

29.10.2009 v 12:05 | Karma: 9,49 | Přečteno: 1525x | Diskuse| Společnost

Marcel Bystroň

Čtyři tipy na vlastní pohřeb

Je noc a měsíc v úplňku svým svitem osvětluje hroby na místním hřbitově. Jenny a Marlon si zde dávají tajnou schůzku. Je jim 16 a jejich věk považuje toto místo posledního odpočinku za velmi romantický začátek jejich schůzky. Po polibku otevře Jenny oči a pokud byste jí chtěli říznout, krve byste se v ní nedořezali. Hrob uprostřed se rozsvítil a socha anděla se uklání jako by se modlila. Pro většinu z nás je pohřeb a s ním spojené uložení ostatků něco, čím se příliš nezabýváme. Popravdě řečeno, i když u toho budeme, může nám to být jedno. Jsou ale lidé, kteří si chtějí užít do poslední chvíle smuteční slavnost, kde jsou hlavními hrdiny. Proto není divu, že vylekaná Jenny viděla svítit hrob a modlit se anděla. Místní realitní makléř si nechal svůj hrob vylepšit fluorescenční barvou a nainstalovat anděla, naprogramovaného, aby se každých 24 hodin za něj modlil. To kdyby rodina na nebožtíka zapomněla. Máte-li smysl pro černý humor, mám pro vás čtyři exkurze na pohřby, které tak trochu vybočují z běžného „posledního sbohem“.

17.8.2009 v 9:21 | Karma: 12,86 | Přečteno: 1834x | Diskuse| Ostatní

Marcel Bystroň

5 bitev, které rozhodli nindžové

Samuraj Gemban vyzve nindžu Šošundžina, aby dokázal, že je opravdu tak dobrý, jak se o něm vypráví. Dá mu za úkol ukrást polštář, na němž bude Gemban spát a teprve až tento úkol nindža zvládne, zaplatí samuraj požadovanou sumu za jeho služby. Ráno se Gemban probudí s hlavou na kameni a u dveří spatří zahaleného Šošudžina, který právě vyhodil do vzduchu samurajův polštář, vytáhne meč a než polštář dopadne na zem, rozsekne ho na čtyři kusy.

10.7.2009 v 10:04 | Karma: 19,81 | Přečteno: 2485x | Diskuse| Společnost

Marcel Bystroň

Na Michiganském jezeře utonulo 300 Čechů

Asi 16 kilometrů od Chicaga leží městečko Cicero. Na 47. Západní ulici je podezřelý klid, nikde ani živáčka. Domy, kde žijí roku 1915 desítky českých imigrantů, zejí prázdnotou. Je pondělí 25. července a všichni obyvatelé této ulice jsou mrtví.

2.7.2009 v 10:05 | Karma: 22,56 | Přečteno: 2955x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Lesy chce předat mnichům bez soutěže. Smlouvu nachystal starosta předem

28. dubna 2024

Premium Mohlo to být jedno z rozhodnutí, jakých města jako osmitisícové Milevsko udělají ročně stovky....

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7008x

Seznam rubrik

Oblíbené stránky